دانلود مداحی های اربعین میثم مطیعی

دانلود مداحی اربعین میثم مطیعی فارسی و عربی

سایت مسلمان بمناسبت فرارسیدن اربعین 99 دانلود بهترین جدید ترین و زیبا ترین نوحه و مداحی اربعین حاج میثم مطیعی را آماده انتشار کرده است؛ برای دانلود مداحی اربعین مطیعی از سال های 90 تا کنون و دریافت نوحه های فارسی و عربی اربعین حسینی با نوای حاج میثم مطیعی از لینک های زیر استفاده نمائید.

دانلود مداحی اربعین مطیعی + گلچین بهترین نوحه های فارسی و عربی اربعین 99 صوتی - مسلمان

مداحی های معروف مطیعی ویژه پیاده روی اربعین فارسی و عربی

مداحی میاد خاطراتم جلوی چشام مطیعی مخصوص اربعین

نوحه معروف کنار قدمهای جابر

مداحی معروف پشت سر مرقد مولا روبرو جاده و صحرا…

دلداده حسین و دلتنگ کربلاییم…

کمی درباره اربعین

اربعین حسینی چهلمین روز شهادت امام حسین(ع) که با ۲۰ صفر مصادف است. مشهور است که اسیران کربلا روز ۲۰ صفر سال ۶۱ قمری در بازگشت از شام، برای زیارت مدفن امام حسین(ع) به کربلا رفتند؛ البته گروهی از علما همچون شیخ مفید و شیخ طوسی تصریح کرده‌اند که اسرا در بازگشت از شام به مدینه رفتند. همچنین جابر بن عبدالله انصاری، در این روز به‌عنوان اولین زائر بر سر مزار امام حسین(ع) حاضر شده است.

زیارت اربعین از اعمال خاص این روز است و بنابر روایتی از امام حسن عسکری(ع) از نشانه‌های مؤمن دانسته شده است.
۲۰ صفر در ایران تعطیل رسمی است و شیعیان در این روز عزاداری می‌کنند. راهپیمایی اربعین شیعیان به سوی کربلا، به یکی از مهم‌ترین و گسترده‌ترین مراسم عزاداری شیعیان جهان، تبدیل شده و در زمره بزرگترین اجتماعات مذهبی جهان قرار گرفته است. بیشترین زائرانی که در اربعین از دیگر کشورها به عراق می‌روند، از ایران‌اند.

سید ابن طاووس در لهوف نقل کرده است هنگامی که اسیران کربلا در راه بازگشت از شام، به عراق رسیدند، به راهنمایشان گفتند «ما را از راه کربلا ببر». پس هنگامی که آنها به قتلگاه رسیدند، جابر بن عبدالله انصاری و برخی از بنی‌هاشم را دیدند که برای زیارت قبر امام حسین(ع) آمده بودند. پس با گریه و اندوه مجلس عزایی برپا کردند و پس از چند روز به مدینه بازگشتند.

البته سید بن طاووس تاریخ ورود به کربلا و ملاقات با جابر را ذکر نکرده است و در کتاب اقبال الاعمال ورود اسرا به کربلا در اربعین را بعید دانسته است.

سید محمدعلی قاضی طباطبایی (۱۲۹۳-۱۳۵۸ش) در کتاب تحقیق درباره اولین اربعین حضرت سیدالشهداء(ع)، بازگشت اسرا به کربلا در اولین اربعین را اثبات کرده است.

برخی نیز با توجه به شواهد و قراینی همچون الحاق سر امام حسین(ع) به بدنش در روز اربعین، محل دفن سر مطهر و وجه استحباب زیارت اربعین حضور اسرا در کربلا را پذیرفتنی دانسته‌اند.

منبع: ویکی شیعه