نماز حاجت روز پنجشنبه که کوه را جابجا میکند

نماز حاجت روز پنجشنبه توصیه آیت الله بهجت

برای تماشای این کلیپ باید «فیلتـرشکن» شما روشن باشد

نماز حاجت روز پنجشنبه دو رکعتی

اگه حاجت مهمی دارین؛ امروز و تو این ویدیو میخوام دو نماز حاجت و طریقه خواندن اونها را براتون توضیح بدم؛ اگه قبلاً حاجتی داشتین؛ دعاها؛ ذکرها یا نمازهایی خوندین و نتیجه نگرفتین؛ توصیه میکنم کلیپ چرا خدا صدامو نمیشنوه که لینکش رو آخر همین ویدیو قرار میدم ببینین.

از دو نمازی که امروز ازش حرف میزنم؛ اولین نماز رو خودم در سخت ترین شرایط بجا آوردم و واقعا کن فیکون کرده؛ فقط اینکه تو نماز از همه جا و همه کس ببرین؛ غرق در خدا باشین؛ اگه روز پنجشنبه یا شب جمعه بجا بیارین بهتره

❤️❤️❤️❤️❤️

از دعوات راوندى نقل است که حضرت امام زین العابدین علیه السلام گذشتند به مردى که بر در خانه مردى نشسته بود فرمود با وى که براى چه بر در منزل این ستمکار جَبّار نشسته اى گفت بجهت محنت و سختى که مرا عارض شده فرمود برخیز تا من تو را راهنمائى کنم به درى که بهتر از در او است و بسوى ربّى که بهتر است براى تو از او پس گرفت دست او را و آورد او را تا به مسجد پیغمبر صلى الله علیه و آله و فرمود که رو به قبله کن و دو رکعت نماز کن بدرگاه خدا پس ثناگو خدا را و صلوات بفرست بر رسول خدا صلى الله علیه و آله و بخوان آخر سوره حَشْر و شش آیه اوّل سوره حدید و دو آیه که در آل عمران است پس سؤ ال کن حاجت خود را از خدا که خدا عطا مى فرماید تو را
جناب راوندى فرموده شاید دو آیه آیه قُلِ اللّهُمَّ مالِکَ الْمُلْکِ باشد یعنى تا بِغَیْرِ حِسابٍ
علامه مجلسى (ره ) فرموده شاید آیه قُلِ اللّهُمَّ المالک الملک باشد با آیه شَهِدَاللَّه یعنی آیه ۱۸ سوره آل عمران
البته من خودم همیشه آیه ۲۶ و ۲۷ همین سوره رو میخونم.
منظور از آیات آخر سوره حشر هم؛ از آیه «لو انزلنا هذا القرآن» هست

همچنین روایت شده از امیرالمؤ منین علیه السلام که فرمود هرگاه یکى از شما اراده حاجتى کند پس صبح پنجشنبه در طَلَب آن بیرون رود و بخواند در وقتى که از منزل بیرون مى رود آخر سوره آل عمران و آیه الکرسى و اِنّا اَنْزَلْناهُ فى لَیْلَهِ الْقَدْرِ و سوره حمد زیرا که در اینها است حوائج دنیا و آخرت .

❤️❤️❤️❤️❤️

اما بریم سراغ نماز دوم…

امام جعفر صادق (ع) روایت است که هر کس این نماز را در بعدازظهر پنجشنبه بخواند و در آخر نماز در حالی که به سجده رفته است حاجت خود را از خداوند بخواهد حاجتش حتی اگر جابجا شدن کوهها هم باشد برآورده خواهد شد. در مقام و حکمت این نماز هر چقدر بگوییم کم گفته ایم و برای درک بهتر مقام این نماز در نزد خدواند متعال به این روایت از امام جعفر صادق (ع) اکتفا می کنیم که فرموده اند: هر کس این نماز را بخواند و چیزی از خدا نخواهد رواست که خداوند بر او غضبناک شود.

و اما نکاتی که باید در خواندن این نماز جهت دستیابی به اجر واقعی به آن توجه کرد:

1 _ این نماز را با حضور قلب واقعی بخوانید.

2 _ نحوه ی خواندن این نماز را در طول هفته تمرین کنید تا بتوانید بدون هیچگونه اشکالی آن را بخوانید.

3 _ قبل از خواندن این نماز در بعدازظهر پنجشنبه حتماً نماز واجب ظهر و عصر را خوانده باشید.

4 _ بهترین زمان برای خواندن این نماز حدود یک ساعت بعد از اذان ظهر می باشد.

5 _ برنامه روز پنجشنبه خود را طوری تنظیم کنید که استراحت کافی داشته باشید و به هنگام خواندن این نماز هیچگونه احساس خستگی و کسالت در شما نباشد تا بتوانید نماز را کامل و بدون هیچ اشتباهی بخوانید.

6 _ در تعداد سوره ها دقت کنید و از خواندن بیشتر یا کمتر سوره ها جهت احتیاط خودداری کنید.

نحوه خواندن نماز:
این نماز در اصل از دو نماز دو رکعتی و اعمال بعد از نماز تشکیل شده است که در نیت هر دو نماز باید چنین بگویید: دو رکعت نماز حاجت روز پنجشنبه به جا می آورم قربتً الی الله
بهتر است بین دو نماز و همچنین بین نماز دوم و اعمال بعد از نماز فاصله نیفتد و از سخن و عمل اضافی خودداری کنید.

نماز اول:
در رکعت اول بعد از نیت یکبار سوره ی حمد را بخوانید و 11 مرتبه سوره ی توحید و سپس همانند نماز های معمولی به رکوع و سجود بروید.
در رکعت دوم یکبار سوره ی حمد را بخوانید و 21 مرتبه سوره ی توحید و بعد از آن قنوت نمازهای معمولی را بخوانید و سپس به رکوع و سجود بروید و بعد از سجده دوم تشهد و سلام بگویید و نماز اول را تمام کنید.

نماز دوم:
در رکعت اول بعد از نیت یکبار سوره ی حمد را بخوانید و 31 مرتبه سوره ی توحید و سپس همانند نماز قبل به رکوع و سجود بروید.
در رکعت دوم یکبار سوره ی حمد را بخوانید و 41 مرتبه سوره ی توحید را تلاوت کنید و سپس قنوت بخوانید و بعد از آن به رکوع و سجود بروید و بعد از سجده دوم تشهد و سلام بخوانید و نماز را تمام کنید.

بعد از دو نماز:
بعد از سلام نماز دوم اعمال زیر را به جا آورید:
در حالت نشسته “ 51 مرتبه” سوره توحید را تلاوت کنید و بعد از آن “ 51 صلوات” بفرستید و سپس به سجده رفته و در حالت سجده صد مرتبه “یا الله ” بگویید و بعد از آن در همان حالت سجده حاجت خود را خداوند متعال بخواهید.

سه چیز از خدا بخواهید:
شما در سجده آخر هر چه دوست دارید می توانید از خدا بخواهید اما بهتر آنست که حاجات خود را به ترتیب زیر از خداوند طلب کنید و مطمئن باشید حاجات شما برآورده خواهد شد:

اول: تعجیل در ظهور آقا امام زمان (عج) از از خداوند طلب کنید.
(به دلیل آنکه این نماز در بعدازظهر پنجشنبه خوانده می شود)
دوم: دعایی در حق عزیزی و هر آنکه محتاج دعای شماست بکنید(زیرا دعای آدم ها در حق یکدیگر زودتر مستجاب می شود)
سوم: هرآنچه برای خود می خواهید از خداوند طلب کنید ضمن اینکه یادتان باشد بهترین دعا عاقبت به خیری است.

یادمان باشد که این نماز نمازی مستحبی است و همانطور که می دانید لازمه ی دستیابی به اجر واقعی مستحبات ادای اعمال واجب است و همچنین لازمه ی دستیابی به اجر واقعی این نماز خواندن نماز های پنجگانه واجب است و باید حتماً بر خواندن نمازهای واجب خود پایبند باشیم. و همچنین شرط استجابت دعا تلاش خود انسان است. تا انشاء الله همه ی حاجات ما مستجاب شود و حتی اگر حاجتی از ما مستجاب نشد مطمئن باشیم که حکمتی در آن است که مصلحت ما را در پی دارد.